Docenten

Maurice Orth

  • Eigenaar, trainer en coach bij Judo Tomoda

Het woord ‘veelzijdig’ is ontegenzeggelijk van toepassing op Maurice Orth. Hij bezit de derde dan judo en de derde dan Okinawa Goju Ryu Karate-do. De opleiding tot Judoleraar-B heeft hij succesvol afgerond en hij is docent lichamelijke opvoeding.

Voor de Judo Bond Nederland schreef hij het interventieprogramma Fit, Veilig en Valbreken. Daarnaast verzorgt hij clinics op alle soorten scholen, geeft hij valpreventielessen voor ouderen en workshops aan bedrijven en andere sportclubs.

Bas de Boer

  • Jeugdtrainer en coach bij Judo Tomoda

Bas de Boer begeeft zich het liefst tussen ravottende jeugdjudoka’s. Bij Tomoda heeft hij groepen onder zijn hoede die variëren in leeftijd van 4 tot en met 17. “Ik herken mezelf in drukke kinderen. Judo is een uitstekend middel om hun structuur mee te geven.” Daarnaast geeft Bas ook de “special” judo lessen op de St. Maartenschool in Ubbergen (bij Nijmegen).

Bas is in het bezit van de tweede dan judo en het diploma Judoleraar-A. Sinds 2004 geeft hij les bij verschillende verenigingen, waaronder Judo Top Tilburg, Top Judo Nijmegen, Fudoshin en Tomoda.

Colette Orth

  • Trainer Rots en Water weerbaarheid bij Tomoda

Zij is gecertificeerd Rots en Water docent. Tevens karateka Goju-ryu 3e dan. Geeft ook karatelessen sinds 2012, aan kinderen en volwassenen.

Deel deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone