Per direct geen lessen i.v.m. coronavirus

Update 21 april 2020: Alle maatregelen zijn verlengd tot en met 19 mei 2020. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren o.a. op het gebied van sport:

  • Kinderen en jongeren krijgen vanaf 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en -spel (geen officiĆ«le wedstrijden).
  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding samen buiten sporten.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding buiten sporten met elkaar, maar dan met 1,5 meter afstand ertussen.
  • Gemeenten maken hierover afspraken met sportverenigingen en buurtsportcoaches; er kunnen daardoor verschillen tussen gemeenten ontstaan.
  • Topsporters kunnen op aangewezen trainingslocaties de training hervatten als zij 1,5 meter afstand in acht nemen.

We informeren je via deze website, Facebook en e-mail wat dit gaat betekenen voor de Tomoda leden.

Update 31 maart 2020: Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met 28 april 2020. Hierdoor vervallen alle lessen tot en met 28 april 2020.

Update 23 maart 2020: De maatregelen zijn verlengd t/m 6 april 2020.

12 maart 2020: In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Minister-president Rutte en minister Bruins lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) toe tijdens een persbijeenkomst. De maatregelen zijn:

  • Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
  • Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
  • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.

Tot slot: de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart.

No comments to "Per direct geen lessen i.v.m. coronavirus"