Gouden bekers bij Maas en Waal toernooi

Op zondag 17 oktober 2021 was het 33e Groot Maas en Waal toernooi. Dit toernooi organiseren we samen met tien bevriende judoclubs. In drie blokken werd er gejudood. Eerst was er een gezamenlijke warming up waarna de judoka’s in poules tegen elkaar streden en met succes. Alle kinderen wonnen een gouden beker.

Eerste plaats was er voor Fiene den Engelsman, Yze Le Blanc, Nadhir Heijdari, Colin van Hest, James Jeursen, Jens van de Water en Owen Peters.

Tweede plaats was er voor Teddy van Zalingen, Sam Faber, Thomas Schuurs, Hugo van den Tillaart, Kay van Schijndel, Tom Albers en Jochem Fuijkschot.

Derde plaats was er voor Juliƫtte de Haas, Dean Kuhnen, Hidde Versteeg, Jelle Nabuurs, Lorenzo Peters, Mateo Bertinetto en Thijs Schuurs.

Vierde plaats was er voor Casper en Tijmen van Wijchen, Christiaan Haselhorst, Colin Roos, Dennis Kuhnen, Enzo Plasmeijer, Fedde van Loon, Jack Karsten, Jack Verbeet, Milan Hensen en Munji Heijdari en Valenteijn Wijers.

Britt Smits, Nils Geurts en Frank Buschman bedankt voor de tafelbezetting. Bas de Boer, Bas Hensen, Wim Roelofs, Jan Otten, Susanna Bicknell, Wesley van Deenen, Patrick en Christiaan Haselhorst, Nils Geurts, Yuri Weessies bedankt voor het matten leggen en het inrichten van de zaal. Yuri Weessies en Jan van Gellecom bedankt voor jullie rol als scheidsrechter. Boyd Eurlings en Maurice Orth bedankt voor het coachen. We kijken terug op een mooie dag.

No comments to "Gouden bekers bij Maas en Waal toernooi"