Grote Clubactie

Ook dit jaar doet Judo Tomoda en Karate Tomoda mee met de grote clubactie. Van de opbrengst gaat namelijk maar liefst 80% naar Stichting Tomoda Support! Je kan loten onlline verkopen of met het boekje.
Voor bedrijven is er de mogelijkheid voor een super lot. Hieronder een filmpje over de verkoop.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=127&v=QftuLKmlDXQ&feature=emb_logo

Wil je een boekje laat het dan weten aan ons door een e-mail te sturen aan info@tomoda.nl. We vragen je om minimaal 5 loten te verkopen als je een boekje wil. Dit omdat de boekjes geld kosten voor Tomoda om aan te schaffen. Lever je boekje in vóór 1 november 2020 of als deze vol is.

Voor online Corona proof loten kopen volg deze link:
https://lot.clubactie.nl/lot/judo-en-karate-tomoda/411977
of scan hieronder de QR code:

Als de naam van degene van wie je loten wil kopen niet erbij staat geef dit dan per WhatsApp door aan Susanna Bicknell (06-31670344).

Superlot
Met een Superlot t.w.v. € 150,- koop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,- voor onze clubkas! Een Superlot is ideaal om te verkopen aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.
Interesse? Neem contact op met Maurice Orth (06-12242327).

Prijzen voor de verkopers
Verkoop je 5 loten of meer dan ontvang je een Judo of Karate Tomoda sticker. Verkoop je 20 loten of meer dan mag je kiezen uit een Judo Tomoda of Karate Tomoda T-shirt of Judo Tomoda handdoek. De beste drie loten verkopers ontvangen een waardebon voor een speelgoedzaak.

Tip! 
Leg de loten kopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Met dit geld zorgen we ervoor dat activiteiten als de Nieuwjaarstraining, karate buiten training met lunch, bos spel dag, clubkampioenschappen en de sport- en spel dag gratis kunnen blijven.

Op 10 december 2020 kan je kijken naar de uitslag van de trekking op https://www.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

No comments to "Grote Clubactie"