Leuk judo bij kids en team toernooi

Op zondag 16 februari 2020 was het kids en team toernooi er werd met veel plezier gejudood. Na een mini lesje hebben de judoka’s 4 wedstrijden gedraaid en daarna was de prijs uitreiking.

De eerste keer prijzen waren voor Sophie van Raaij, Jip Rikken, Melle Barink, Bram Schaefer, Bram Overmeer, Midas Koller, Hugo van den Tillaart, Liam van den Heuvel, Djelano Derksen en Yze le Blanc.

De 50 punten prijzen waren er voor Colin Roos, Florian Spoor, Casper en Tijmen van Wijchen, Lorenzo Peters, Duuk Bakker, Boris van den Tillaart, Enzo Plasmeijer, Abel Kremer, Christiaan Haselhorst en Alec Spoor.

De 150 punten prijs was voor Thomas Schuurs. De 200 punten prijs was voor Milan Hensen. De 250 punten prijzen waren voor Colin van Hest, Thijs Schuurs en Torre Schoormans. De 350 punten prijs was voor Jens van de Water. De 400 punten prijzen waren voor Thomas Besselink en Davian van Hest.

Prijswinnaars gefeliciteerd!

Het was mooi om te zien hoe alle vrijwilligers in een mooie rode Tomoda hoodie achter de tafel zaten en zich in hebben gezet als scheidsrechter.

No comments to "Leuk judo bij kids en team toernooi"