2018 van start

Op zondag 7 januari 2018 deden meer dan 50 judoka’s mee aan de Kagami Biraki. Judoka’s van 4 t/m 75 jaar, klein en groot, van witte t/m zwarte band trainden heerlijk samen. Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet en de loten verkopers van de Grote Clubactie werden in het zonnetje gezet door de secretaris van Stichting Tomoda Support, Henkjan Versteeg samen met Maurice Orth.

Er zijn 1225 loten verkocht van de Grote Clubactie, met een opbrengst van maar liefst: € 2.940,-. Dit komt ten goede aan  Stichting Tomoda Support, die zich in zal zetten voor alle activiteiten naast de judolessen. Denk aan o.a. de Kagami Biraki, Kidstoernooi, Groot Beuningen Toernooi, Sport- en Speldag, Clubkampioenschappen, Tomoda judokamp, Fit, Veilig & Valbreken, Special Judo, wedstrijdjudo, weerbaarheidslessen en NIEUW in 2018 karate.

De 3 beste lotenverkopers van de Grote Clubactie 2017 zijn:

  1. Thomas Besselink
  2. Mart van Nek
  3. Evy le Blanc

Alle lotenverkopers bedankt voor jullie inzet!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Nijmegen was op 8 januari de verkiezing voor Nijmegenaar van het jaar 2017 in De Vereeniging!

Maurice Orth was hiervoor genomineerd en doorgedrongen tot de top 3. Hij is niet DE Nijmegenaar van het jaar 2017 geworden, maar we vinden het een eer dat hij bij de laatste 3 hoorde.

Foto: Susanna Bicknell

No comments to "2018 van start"