Leuk toernooi in Wijk bij Duurstede

Op zaterdag 3 en zondag 4 december 2022 was het Frans Odijk judotoernooi in Wijk bij Duurstede. Onze judoka’s streden in poules om de bekers. Vanaf de tribune konden de ouders kijken naar de vier matten in de dojo. Er werd uitstekend gejudood.

Op zaterdag werden er eerste Colin van Hest en Thomas Schuurs, tweede werden Teddy van Zalingen , Fiene Smulders en Christiaan Haselhorst, Thijs Schuurs, derde werd Etienne Harkink. Voor Nadhir was het zijn eerste toernooi en heeft heel veel geleerd. Wel viel hij en Juliette de Haas, David Kaznowski, Dean Kuhnen, Kaj van Schijndel, Abel Kremer, Casper en Thijmen van Wijchen buiten de prijzen, maar zij hebben ook veel geleerd. Zaterdag heeft Maurice de hele dag gecoacht en was tevreden over het judo.

Op zondag was het de beurt aan Hidde Versteeg. Twee bruine banden waren te sterk, maar Hidde ging er vol gas op. Eerste was makkelijk, laatste heeft ie zich van wazari achterstand terug gevochten tot opgave van de tegenstander. Henkjan Versteeg, zijn vader, was die dag de coach. Met een derde plek gingen ze beide tevreden naar huis.

No comments to "Leuk toernooi in Wijk bij Duurstede"