Loten verkopers in het zonnetje gezet

De afgelopen weken zijn de loten verkopers van de grote clubactie in het zonnetje gezet. Inmiddels heeft bijna iedereen zijn/haar Tomoda T-shirt in ontvangst genomen. Verder hebben de 3 beste loten verkopers ook een cadeaubon gewonnen. Gedeelde eerste plaats was er voor Amelie Harkink en Tijn van Lingen met ieder 41 verkochte loten. Yze Le Blanc werd derde.

Lorenzo, Thijs, Thomas, Cengiz, Ferdi, Doutzen, Syb, Hidde, Dean, Dennis, Owen, Casper, Tijmen, Jaimy, Luuk, Jason en alle andere loten verkopers heel erg bedankt!

Dit jaar is er voor Stichting Tomoda Support het mooie bedrag van €1.864,80 opgehaald. Een groot gedeelte hiervan is naast de particuliere verkoop door verkoop van superloten aan de volgende bedrijven: Grillroom Corona Tweede Walstraat, Andre Weijers, Schuurs Advies, Bahamontes en Jaap Peters Transport. Nogmaals heel erg bedankt.

Met dit geld zorgen we ervoor dat activiteiten als de Nieuwjaarstraining, karate buiten training met lunch, bos speldag, clubkampioenschappen en de sport- en spel dag gratis kunnen blijven, daarnaast is het een welkome aanvulling voor de Special Judo lessen, de wedstrijdtrainingen en het Tomoda kamp.

No comments to "Loten verkopers in het zonnetje gezet"