Prachtig Tomoda judokamp 2023

Op zaterdag 23 september 2023 was het Tomoda judokamp bij een nieuwe locatie De Nieuwe Hof in Otterloo. Bij aankomst kregen de judoka’s het prachtige kamp T-shirt met de berg Fuji.

De middag ging van start met de samurai run 10 onderdelen: Hachimaki, Samurai zwaard, ninja ontwijk bal, kyudo (boogschieten), kiai, kracht training, sushi run over de stormbaan, sumo en nunchaku. Na de games was er tijd voor vrij spel, gevolgd door een heerlijke BBQ.

Na het eten volgde de spelavond met o.a stoelendans die werd gewonnen door Teddy. Voor de jongsten was er nog disco en kampvuur met marshmallows, daarna was het bedtijd. Voor de judoka’s vanaf groep 6 volgde het laserquesten met daarna de spooktocht voor kinderen die durfden vanaf groep 7, eindigend bij het kampvuur.

De volgende dag begon met ochtend gymnastiek van Wouter. Daarna een heerlijk ontbijt. Toen  werd er natuurlijk gejudood, maar ook gegroet naar mevrouw Kano.

De ander groep heeft meegedaan aan het bosspel.

De uitslag van de samurai run werd aan het einde van het kamp bekend gemaakt.

  • Eerste was team 4, de samurai’s: Roosmarijn, Fiene, Juliette, Juna, Janne, Sophie en Teddy met 193 punten.
  • Tweede was team 5, de judo gangsters: Tijmen, Thomas, Casper, Kay, Phileine, Amelie en Cato met 191 punten.
  • Derde was team 6, 友田柔道合宿: Syb, Hidde, Jan, Jasper, Thijs, Enzo, Niels en Thomas met 187 punten.
  • Gedeelde 4e plaats was er voor team 1, de beukers: Naud, Sybren, Kris, Sam, Max, Jim en Boaz met 165 punten, net zoals team 2, Samurai kip: Moos, Jonathan, Jack, Philip, Jip, Marlon, Floris en Jens.
  • 6e plaats was er voor team 3, Ienie-mini 2: Simon, Tim, Ettiene, Melle, Michiel, Jochem, Pijke en Aaron met 162 punten.

Vrijwilligers en sponsoren heel erg bedankt!

No comments to "Prachtig Tomoda judokamp 2023"