Samenwerking tussen Judo Tomoda en St. Maartenschool

Op vrijdag 20 mei 2016 hebben Judo Tomoda en de St. Maartenschool een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tijdens een feestelijke bijeenkomst. In deze overeenkomst zijn afspraken vastgelegd m.b.t. het aanbieden van judolessen aan leerlingen van de St. Maartenschool.

De St. Maartenschool is een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen. De school werkt intensief samen met het revalidatiecentrum van de St. Maartenskliniek.

Bas de Boer verzorgt namens Judo Tomoda de lessen en is sinds oktober 2015 gestart met het lesgeven op vrijdag. Inmiddels zijn er al 2 groepen. De jongste judoka’s trainen van 13.00 – 14.00 uur en de iets oudere judoka’s trainen van 14.00 – 15.00 uur. Ook kinderen uit het speciaal onderwijs die niet op de St. Maartenschool zitten zijn welkom om deel te nemen aan deze special judolessen.

Na de ondertekening gaven de oudste Tomoda judoka’s een mooie demonstratie van de judotechnieken die ze tot nu toe geleerd hebben.

Meer informatie over judo bij Tomoda vind je op www.tomoda.nl

No comments to "Samenwerking tussen Judo Tomoda en St. Maartenschool"