Superhelden bosspeldag

Op zondag 11 oktober was het zover, de bos speldag met het thema superhelden in het Gelders Landschap. Gelukkig was het droog.

Tijdens de warming-up hebben we een echte Tomoda uitdaging gedaan op het liedje van ‘Jerusalema’. Hierna werden de kinderen ingedeeld in drie groepen.

Team 1: Het blauwe team Batman genaamd ‘het super judo team’ met Tijn, Noud, Jack, Michiel, Teun, Femke, Thomas, Mats, Tijmen, James, Valenteijn, Jesper en Amelie.

Team 2: Het groene Hulk team genaamd ’the bad boys’ met Mika, Tijn, Jason, Colin, Enzo, Indy, Boris, Casper, Owen, Tijmen, Kay, Munji en Nadhir.

Team 3: Het oranje Spiderman team genaamd ‘de koekenbakkers’ met Boet, Thijs, Finn, Davian, Iris, Hugo, Simon, Floris, Phileine, Sophie, Tijn, Maartje, Niels, Sam en Bram.

Tijdens de speurtocht werden verschillende opdrachten uitgevoerd zoals boomstam tillen met je groep als superman/vrouw, ballen zoeken omdat de joker die heeft verstopt, Spiderman doolhof, krachttraining als de Hulk, traplopen en tellen voor superhelden en het superhelden zoekplaatje. Hierna was er tijd voor een versnapering.

Daarna gingen de teams het bos in voor het vlaggenspel en daarna voor het super helden kaartjes spel. Team oranje heeft gewonnen, team groen heeft zilver en team blauw brons. Iedereen ging tevreden naar huis.

Voor foto’s en filmpjes klik hier.

No comments to "Superhelden bosspeldag"