Tomoda Alien Spacekamp 2019

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 was het Tomoda judokamp. Dit jaar was het thema: Alien Space. Bij aankomst ontvingen de judoka’s het kampshirt en bandana.

Tijdens de opening werd er gezongen voor Thomas Schuurs die jarig was. Hij trakteerde op een prachtige taart.

Na dit lekkers zijn we gaan wandelen naar de dojo van Judovereniging Kodokan in St. Anthonis. We werden welkom geheten door voorzitter Cor Bongers en trainer Henk Toonen. Tijdens de anderhalf uur durende training werd samen met de judoka’s van Kodokan getraind. Kodokan bestaat dit jaar 50 jaar. Maurice Orth heeft bij deze vereniging in St. Anthonis 11 jaar les gegeven. Op de terugweg werden we getrakteerd op ijsjes. Heerlijk deze verkoeling na de pittige training.

Dojo Judovereniging Kodokan, St. Anthonis

Op kampeerboerderij De Esrand was ondertussen een stormbaan opgebouwd. Deze 19 meter lange baan was een mooie uitdaging voor de estafette tussen de verschillende teams.

Na de stormbaan was het tijd voor een barbeque. Na even vrij spel was het tijd voor de spelavond. Bij de spelavond werd er darts gegooid, Jenga, Halli Galli, Twister en tafelvoetbal gespeeld, gekaart en was er een loungebank voor fris en chips. Na de spellen was er een ‘pinata’ raket gemaakt door Sindy, de moeder van Thomas. Om de beurt mochten de judoka’s de ‘pinata’ proberen open te slaan. Uiteindelijk lukte het waardoor het snoep regende. Hierna was de disco en kampvuur met marshmallows. DJ Yoram out of space draaide de beste hits. De jongste groep ging hierna slapen.

Voor de kinderen die iets ouder waren was er nog een avondspel. Het zaklamp en smokkelspel was een succes. Daarna was er voor degene die durfden de spooktocht. In het bos gingen we op zoek naar Kryptoniet. Tot slot nog even chillen bij het kampvuur en daarna heerlijk slapen.

De volgende ochtend werd gestart met ochtend gymnastiek. Na het ontbijt volgde de tienkamp met de volgende onderdelen: vliegende schotel, planeten, raket, astronauten training, alien besmetting, het zwarte gat, planeet doolhof, moeras planeet, laser zwaard en alien run.

De uitslag van de tienkamp:

Goud voor team Jojo’s bizarre adventure, Tom, Jasper, Tijn, Yoram, Julian, Tommy, Kaj en Jan met 302 punten;

Zilver voor team Coole mannen: Davian, Mika, Tom, Tijn, Jason, Cas, Bruce, Jens en Niels met 295 punten;

Brons voor de Alien killers, Viggo, Sem, Dennis, Roel, Stevan, Owen, Thomas, Jayden en Justin met 292 punten;

Vierde team De aliens met Hidde, Sem, Syb, Jip, Abel, Torre, Finn, Thijs en Teun met 207 punten

Vijfde team Space Girls met Tika, Anne, Veerle, Maartje, Lena, Phileine, Doutzen en Iris met 201 punten

Zesde team 8 sterren met Max, Mart, Lucas, Dean, Thomas, Enzo, Mats en Mitchell met 184 punten.

Kampstaf: Jessica, Lieke, Lina, Marieke, Sandria, Sindy, Susanna, Bas, Boyd, Duncan, Henkjan, Mateo, Niek, Remi, Yuri, Dennis en Maurice. Bedankt!

Voor de Tomoda alien Spacekamp 2019 foto’s, klik hier!

Sponsoren heel erg bedankt voor de extra activiteiten, kamp T-shirts en de andere spullen. Onze sponsoren:

  • Bahamontes: http://www.bahamontes.nl/
  • Hoveniersbedrijf Numaga: http://www.hoveniersbedrijfnumaga.nl/
  • Duco Boegschroeven: https://www.ducoboegschroeven.nl/
  • Schuurs advies: https://www.schuursadvies.nl/
  • Partou kinderopvang: https://www.partou.nl/

Naast de bedrijven waren ook enkele ouders zo aardig om te sponsoren. Lina, Sindy, Dennis, Jessica, Christel, Janneke, Klaas Jan, Vera heel erg fijn.

Alle sponsoren heel erg bedankt!

No comments to "Tomoda Alien Spacekamp 2019"