Tomoda circuskamp 2018

Op zaterdag 22 en zondag 23 september was het Tomoda circuskamp 2018. 45 judoka’s kwamen naar de Tienmorgen in Beers. Bahamontes had gezorgd voor de kamp T-shirts en de judoka’s kregen een rode clownsneus. Nadat iedereen was geïnstalleerd in de boerderij begon het circus 10 kamp. In vijf groepen werden er 10 onderdelen gedaan: ton lopen, acrogym, jongleren met drie ballen, éénwieler, voeten acrobatiek met een grote bal, touw lopen, ballonnen hindernisbaan, jongleer bord, diabolo en trapeze.

Team De Winnende Kampioenen: Mika, Bruce, Hidde, Syb, Thijs, Torre, Mart, Dean en Enzo hadden een goede naam gekozen, zij werden ook kampioen.

Tweede plaats was voor team The Darkside: Matteo, Tom O., Raquel, Tijn W. Anne, Wouter, Kaj, Julian en Jasper.

Derde plaats voor team Het Supercircus: Doutzen, Davian, Finn, Evelien, Tijn v. L., Tom A., Tika, Veerle en Iris.

Vierde plaats voor team Killerclowns: Jayden, Thomas, Wim, Sam, Willem, Niels, Sem, Dennis en Jason.

Vijfde plaats voor team FC Knoflook: Roel C., Bastian, Jan, Tjeu, Lars, Joris, Owen, Roel V. en Viggo.

In de pauze hebben we genoten van heerlijke taarten die gemaakt waren door Sindy, de moeder van Thomas.

Hierna hebben de teams bubbelbal gespeeld (met dank aan hoveniersbedrijf Numaga).

Na de BBQ begon de spelavond. Met stoelendans, de groepspiramide en het handen en voetenspel. Daarna Jenga, Fantapong, Twister, Hints, Speedcups en het handenspel.

Voor de jongste kinderen was er nog disco, de rest deed mee aan het avond smokkelspel. De oudere kinderen hebben nog meegedaan aan de spannendste spooktocht ooit. De harde gil van Bas kan iedereen zich nog herinneren. Elke groep sloot af met een gezellig samenzijn bij het kampvuur.

De volgende dag was Evelien jarig, natuurlijk werd er voor haar  gezongen tijdens het ontbijt (met dank aan AH Molenweg). Daarna ging een groep judoën en ging de andere groep buiten spelen. Daarna werd er gewisseld. Tijdens de pauze werd er getrakteerd door Evelien. Aan het eind van het kamp werd aan iedereen een biodon uitgedeeld van Vincere Groep.

We kijken terug op een heerlijk kamp en willen natuurlijk de judoka’s en staf bedanken. Jessica, Sandria, Sindy, Bas, Yuri, Henkjan, Duncan, Britt, Anda, Susanna, Klaas, Colette, Wim, Jan, Marieke, Niek, Eline en Maurice bedankt voor dit topkamp!

Voor foto’s klik hieronder

Tomoda circuskamp 2018

en de filmpjes volgen later.

No comments to "Tomoda circuskamp 2018"