Welpen kampioen van Midden-Nederland!

Op zaterdag 21 mei 2022 waren de districtskampioenschappen teams Midden-Nederland voor de -10 jaar (welpen) en de -12 jaar jongens in sporthal ’t Riet in Ede.

Ons welpen Tomoda team bestond uit Fiene Smulders, Colin Roos, Teddy van Zalingen, Colin van Hest, Etienne Harkink en Owen Peters. De wedstrijden waren zeer spannend tot de allerlaatste partij. Het lukte om alle teams te verslaan. Hierdoor zijn we kampioen van Midden Nederland met ons welpen team.

Ook ons jongens Tomoda team van de -12 jaar deed het goed. Helaas verloren we elke keer nipt met 3-2 waardoor we 5e werden. Ons -12 team jongens bestond uit Thomas Schuurs, Dean Kuhnen, Thijs Schuurs, Abel Kremer en Teun van Velzen.

Maurice Orth en Niek Verhorstert (de trainers) zijn enorm trots op alle judoka’s van beide teams. De sfeer was goed, altijd je best doen en plezier hebben was het motto. Bij de prijsuitreiking kreeg iedereen een medaille. Het welpen team werd blij van de grote beker voor de club. Na het ijsje van Tomoda ging iedereen happy naar huis. Op naar het volgende toernooi!

 

 

 

No comments to "Welpen kampioen van Midden-Nederland!"