Winnaar Gemeente Nijmegen!

Bij de verkiezing Vereniging van het Jaar 2018 is Judo Tomoda winnaar geworden van de Gemeente Nijmegen! Stemmers bedankt!

Ons verhaal:

Judo voor iedereen!

Judo Tomoda heeft leden in de leeftijd van 4 jaar t/m ons oudste lid van 76 jaar.

Recreatief Judo

Het grootste gedeelte van de Tomoda leden doet aan recreatief judo. Zij kunnen hiervoor op 6 verschillende locaties in Nijmegen en Beuningen van maandag t/m vrijdag terecht. Om judo voor iedereen mogelijk te maken doet Tomoda mee aan de Meedoen-regeling van de Gemeente Nijmegen. Inwoners van 18 jaar of ouder met een laag inkomen kunnen via deze regeling bij Tomoda judoën. Voor kinderen tot 18 jaar werkt Tomoda samen met Stichting Leergeld Nijmegen en met de Gemeente Beuningen via het Kindpakket Beuningen, zodat ook voor die groep judo altijd mogelijk is bij Tomoda.

Wedstrijdjudo

Tomoda is ook actief in het wedstrijdjudo. Hiervoor werkt Tomoda samen met Top Judo Nijmegen. Tomoda heeft circa 35 actieve wedstrijdjudoka’s.

Daarnaast organiseert Tomoda jaarlijks het Groot Beuningen Judo Toernooi. Dit is een zwaar bezet judo toernooi met ieder jaar circa 650 deelnemers uit heel Nederland.

“Special Judo”

Judo Tomoda werkt samen met de St. Maartenschool, dit is een school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen. De school werkt intensief samen met het revalidatiecentrum van de St. Maartenskliniek. Wekelijks kunnen deze kinderen hierdoor deelnemen aan judo.

Schooljudo.nl

Tomoda werkt samen met schooljudo. Tijdens de reguliere gymlessen op een basisschool, wordt het gymlokaal omgetoverd tot dojo, Tomoda verzorgt deze judolessen tijdens de gym.

Fit, Veilig en Valbreken

Tomoda geeft cursussen van 6 weken, die zich richten op de vitale 50+er met een gemiddelde conditie.

Fudoshin

Tomoda werkt samen met NSJV Fudoshin, (Nijmeegse Studenten Judo Vereniging.) De samenwerking bestaat uit uitwisselingen en opleiden tot zwarte band door de Tomoda trainer.

Activiteiten die Tomoda organiseert voor het clubgevoel:

* Kagami biraki (Japanse Nieuwjaarstraining);

* 4 x per jaar Kids & Team toernooi om kennis te maken met wedstrijdsport, winst en verlies;

* Sport- en speldag voor de allerjongsten, een dagje niet op de mat;

* Clubkampioenschappen, onderlinge wedstrijden;

* Judokamp

Bij al deze activiteiten kunnen wij altijd een beroep doen op onze vrijwilligers.

No comments to "Winnaar Gemeente Nijmegen!"