Boek: de kracht van judo

Marieke Teunissen heeft een fantastisch boek geschreven.
‘Yes, I did it! Mijn boek ‘De kracht van judo’ is een feit!
Een verhaal waarin ik mijn 16 jaar ervaring en herinneringen als judoka, trainer en coach heb weten vast te leggen.
Deze fantastische sport heeft mij als judoka, trainer & coach, maar vooral als mens gevormd. Het heeft mij een sterke basis en ruggengraat gegeven om me verder te ontwikkelen voor de toekomst.
Waar ik altijd in de financiële gelegenheid ben geweest om wedstrijd judo te volgen weet ik ook dat dit niet vanzelfsprekend is voor anderen. En ondanks dat dit pad slechts weggelegd is voor een kleine groep zou ik het fantastisch vinden om een bredere groep de kans te bieden tot wedstrijd judo.
Precies om die reden zet ik mijn boek ‘De kracht van judo’ in de verkoop voor €9,95 waarbij ik voor elk verkocht boek door Judo Tomoda €3,- winst terug stort naar Judo Tomoda.
Wil jij meer weten over hoe wedstrijd judo iemand vormt, en wat judo voor een impact heeft op opvoeding en mentaliteit ontwikkelen dan nodig ik je van harte uit om een exemplaar van het boek te kopen! En geen zorgen, het boek is ook goed te begrijpen voor een niet-judoka.
Stuur me een berichtje op marieke.teunissen@hotmail.com met de vermelding dat je lid bent van Judo Tomoda en dan is het boek binnenkort ook van jou!’

No comments to "Boek: de kracht van judo"