Sinterklaas bij kids en team toernooi

Op zondag 19 november 2023 was het kids en team toernooi bij de SportQube, 70 judoka’s deden mee.

Voor het eerst deden er judoka’s mee van sportschool Van der Velde uit Veenendaal. Na de weging bij Sindy werd de warming-up verzorgd door Boyd. De eerste groep ging aan de slag met allerlei judo pieten oefeningen. Na de warming-up werd er gejudood door de kids in poules. Er werd goed gejudood met veel plezier; sommige kinderen vonden het nog wel spannend maar deden heel goed hun best. Tijdens de prijs uitreiking was er een brief afgegeven, een brief van Sinterklaas! Uit de brief met gedicht bleek dat de Sint een zak met lekkers had achter gelaten in de kast van de dojo. Lasse Schriks won en de eerste keer prijs en de 50 punten prijs, superknap. Na de prijsuitreiking kreeg iedereen een mooie chocolade sint. Tijdens het team toernooi werd erĀ  met veel strijd en correct judo mooie punten gemaakt. Thijs Schuurs behaalde de 600 punten prijs. Nadat Harm ook de sintjes had uitgedeeld aan de judoka’s in de tweede groep ging iedereen tevreden naar huis.

Eerste keer prijzen: Melle Fuijkschot, Bram Rilkens, Lou Wientjes, Jacob van Lierop, Loek Schneider-Nuijens, Allessandro Lavin Tessini, Thibeau van Alphen, Anna Kayaoglu, Lasse Schriks, Samuel Hoekstra, Kaj Entius, Berat Akyuz, Ivar Melkert, Ahysha Fermin, Gijs van Veen, Sven van de Weerd, Tijmen Schriks, Kiyan Dadollahi, Matteo Lammertink, Lucas Bruijnseels en Sajid Hidara.

50 punten prijs: Kian van de Heuvel, Ivo Beks, Juna Krom, Kadir Cengiz, Faouaz Benali, Yvar van de Heuvel, Max Hofstra, Semih Ulutas, Lasse Schriks, Jens Derksen, Maroen Kamps en Floris van Winkel

100 punten prijs: Niklavs Piruska, David Kaznowski, Jens Beekhuizen en Janne Hornman

150 punten prijs: Mart Faber, Boaz Huisman, Boris van Leeuwen en Aaron Kuijpers

200 punten prijs: Sam Zare Mohazzabieh

250 punten prijs: Jochem Fuijkschot, Kay van Schijndel,

300 punten prijs: Fiene Smulders, Michiel Besselink,

350 punten prijs: Moos van Zalingen, Sam Faber, Etienne Harkink en Teddy van Zalingen

600 punten prijs: Thijs Schuurs

Vrijwilligers allemaal heel erg bedankt!

No comments to "Sinterklaas bij kids en team toernooi"