Welpen pakken zilver op DK teams

Op zaterdag 18 mei 2019 waren de District Kampioenschappen van Midden Nederland. Tomoda won met het welpen team (-10 jaar) knap zilver. Na de loting wonnen we van Bushi 2 met 50-0, daarna wonnen we met 40-10 van Eric Verlaan Sport, vervolgens wonnen we met 50-0 van Bushi 3. Hierdoor plaatste het Tomoda team zich voor de halve finale.

In de halve finale werd er met 40-10 gewonnen van Duurstede. De finale werd verloren van Bushi 1 met 0-50. Het Tomoda team bestond uit: Jens van de Water, Hidde Versteeg, Mika Verberkt, Iris Nieuwenhuis, Xam Krebbers, Dean Kuhnen, Milan Hensen en Tom Albers.

De jongens -12 jaar moesten hun eerste teamwedstrijd tegen Theo Meijer Sport. Er werd nipt verloren met 20-30. Daarna streden ze tegen Bushi Arnhem en werd er verloren met 10-40. Om brons werd er verloren van Eric Verlaan Sport met 20-30.

Het Tomoda -12 jaar jongensteam bestond uit Dennis Kuhnen, Tijn van Lingen, Wim Schipper, Roel Verberkt, Jayden van Hest, Thomas Besselink, Aram Bakker en Davian van Hest.

We hebben genoten van de teamspirit. We zijn trots op onze judoka’s die keihard hebben gestreden, elkaar hebben aangemoedigd en mooi judo hebben laten zien! Na afloop hebben we met zijn allen genoten van een welverdiend ijsje.

No comments to "Welpen pakken zilver op DK teams"